Wednesday, June 25, 2008

Hey, is anyone having trouble subscribing to this blog's feed? If you have a moment let me know. Thanks!

8 comments:

Deejayneko said...

No probs here, but I use Google and when you don't title the posts it forces us to go into the reader as opposed to just skimming on the front page to see what each is about. A bit frustrating if you've got a 100+ posts to jump through. Doesn't make me want to bother if I'm having a busy day at work!

Great site, keep it up!

Mac said...

Thanks, Deejayneko.

I use Firefox and don't have any trouble with anyone's blog but my own. The feed reads "empty." Hmmm.

mad said...

Hey dude. I've tried to post your RSS feed on my front page a few times over the past week, but it always comes up with an error. Was meaning to write you about that...

mad said...

Might be Firefox related. I've noticed some glitches with their latest release. It's screwed a bunch of my settings up, actually.

Mac said...

I can't figure out what's wrong. Apparently some people can access it and come (like me) can't.

Mac said...

Might be Firefox related.

A good guess. I'll give IE a go...

Brent said...

I have been successfully using
http://posthumanblues.blogspot.com/atom.xml - However the URL you linked to in your post doesn't pick up anything for me. http://posthumanblues.blogspot.com/feeds/posts/default - which is ATOM and the other one called RSS doesn't work either which looks like this http://posthumanblues.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

Mac said...

Brent--

Weird. So Atom works if it's http://posthumanblues.blogspot.com/atom.xml but doesn't work if it's http://posthumanblues.blogspot.com/feeds/posts/default?